Огњен Инђић: За музику не постоје ограничења

НОВИ САД – Да за музику не постоје ограничења, показао је наступ под називом „Срца у хармонији“ који је одржан у оквиру међународног инклузивног музичког фестивала у Новом Саду. Културна станица Свилара била је домаћин јубиларне 10. манифестације која је окупила младе таленте са сметњама у развоју.видео ицон
Фестивал, који никога у публици није оставио равнодушним, традиционално је отворен нумером Молитва. Ова песма осим рецитовања, покрета и певања у интерпретацији хора Исон подразумева и учествовање публике. Такав гест био је симбол разумевања и толеранције ка особама са посебним потребама.

На сцени су се низали наступи младих талената, аматера и професионалних музичара, попут пијанисткиње Кристине Јефтовић, певачице Марине Милошев и других, а соло певач Огњен Инђић, исказао је и велико задовољство поводом учествовања на овом фестивалу.

Међународни инклузивни музички фестивал организовало је Удужење грађана „Вера, љубав, нада“ у циљу да се на овај начин омогући већа видљивост особа са инвалидитетом.

Извор: Радио-телевизија Војводине

Наш гост: Огњен Инђић

У емисији „Наш гост“ Огњен Инђић, ученик Музичке школе и велики заљубљеник у музику, говори о себи, превазилажењу хендикепа и плановима које има у свету музике.

Извор: Регионална телевизија ТВ Банат

You may also like...